Ligbedkussens

ligbedkussens

Stop met dromen over een luxe safaritent ergens in Tanzania of Zuid-Afrika, want met deze luxe canvas ligbedkussens kun je vaak op loopafstand van je huis ergens neer strijken en dagelijks een ultieme ontspanning bereiken !
Deze luxe ligbedkussens zijn gemaakt van kwalitatief stonewashed canvas (100% katoen) van een zwaardere kwaliteit.

canvas ligbedkussens

Het ontwerp van de ligbedkussens is eenvoudig en stoer ! We hebben ons laten inspireren door de bekleding van een klassieke Defender. De sluiting van de kussens is een authentieke touwsluiting. Uit de periode circa 1940 en vroeger. Het werd vaak gebruikt als sluiting van een tent. Dit systeem wordt nog steeds gebruikt bij luxe safaritenten die te zien zijn in Safaricamps in Afrika.

Ligbedkussens en loungekussens kunnen we op elke gewenste maat maken. De canvas hoezen en het schuimrubber zijn geschikt voor binnen en buiten. De stonewashed canvas is bij ons verkrijgbaar in diverse kleuren. Deze canvasstof is een natuurlijk materiaal van katoen en ondanks dat het oersterk is, adviseren we het niet te gebruiken op het strand als strandkussens. Voor strandkussens hebben we uitstekende zoutwater canvasstof.
Ook hebben we een geimpregneerde waterafstotende canvas voor buitengebruik die zeer goed is voor verschillende toepassingen, maar niet voor outdoor kussens, vanwege zijn impregnatie.

canvas ligbedkussens met tas

Indien gewenst kunnen we er een op maat gemaakte canvas tas voor maken.
Deze tas is uitgevoerd met leren schouderbanden bevestigd met koperen klinknagels.
Handgemaakte ligbedkussen voor ultieme ontspanning en jarenlang plezier !