Wandorganizer

Wandorganizer

Een wandorganizer is een uitstekende oplossing voor alle losse spulletjes die rond slingeren. We maken wandorganizers op maat precies hoe je dat zelf wil ! De zakken kunnen breder, groter, smaller, twee, vier, tien op een rij, een hele wand...
Deze wandorganizer is gemaakt op maat voor een deur. Heel handig om in de gang te plaatsen. Doordat we ze maken van een industriële kwaliteit canvas is het ook mogelijk hier schoenen in op te bergen. Ook geschikt voor buiten, garage, schuur etc. In dit ontwerp hebben we leren bandjes gebruikt. Er zijn ook mogelijkheden om in plaats van leren bandjes zeilringen te gebruiken, touw, drukknopen, gordijnringen, canvas bandjes of een stok. Maak gerust contact zodat we samen naar de oplossing zoeken die het beste bij je past. 

wandorganizer-canvas


Deze wandorganizers hebben we gemaakt voor Elsehof Linschoten. Ze hangen in één van de gasten verblijven en worden gebruikt om logeerspullen in op te bergen. In plaats van leren ophangbandjes hebben we hier een tunnel met drukknoopsluiting gemaakt.

De onderstaande wandorganizer is zo groot als een deuropening. In plaats van een deur sluit deze wandorganizer het deurgat af. Ze hangen aan gordijnringen, zodat het makkelijk heen en weer te schuiven is.
wandorganizer-canvas
Voor Beversport hebben we een pikettenschort gemaakt om tentharingen en andere camping attributen te kunnen presenteren.
wandorganizer-canvas

...en deze is voor in de keuken.
wandorganizer-canvas