Pallet meubels

pallet-kussens

Meubels gemaakt van pallets zoals loungebanken, stoelen, ligbedden etc. zijn voor vele mensen grappig genoeg alleen nog maar een droom !? Hoe simpel dit lijkt, als "doe het zelfer" zal je snel constateren dat de pallets die je gevonden hebt te lang zijn of te kort, niet de gewenste kwaliteit hebben en dat de pallets bewerkt moet worden. Om er meubels van te kunnen maken heb je natuurlijk gereedschap nodig en twee rechter handen ! Pallets zijn vaak gratis verkrijgbaar, het nadeel is dat ze heel zwaar zijn, maar ook passen ze niet in de auto. En tot slot heb je goede matras kussens nodig, want dunne stoffen die vaak als outdoor stoffen worden gebruikt, zullen snel slijten en kapot gaan op zulk raw hout.

pallet-matraskussens

Pallet matraskussens en pallet kussens zijn het beste om te maken van een zware kwaliteit canvas stof ! Veel mensen kiezen helaas voor synthetische stoffen in felle kleuren waar ze de 'look en feel' van het markante gerecycled hout totaal ontkrachten.
Andere die meer gevoel ervoor hebben kiezen voor linnen. Heel mooi, maar helaas de snelle slijtage van linnen is echter een nadeel. Een goede optie voor matraskussens voor onbewerkte pallets is een gewaxte onderkant van de canvas hoes. Gewaxte canvas beschermt het doek en maakt het katoen steviger en sterker ! Afhankelijk van het ontwerp kunnen we matraskussen op maat maken en dat beide kanten gebruikt kunnen worden. In dit geval is het waxen van het canvas doek niet nodig. Matraskussens kunnen we in elk gewenst formaat maken, dus aangepast aan de pallets. De kussens kunnen gemaakt worden in één kleur of een combinatie van kleuren.

pallet-meubels

Laat je droom en creativiteit werkelijkheid worden ! Behalve op maat gemaakte matraskussens en leuke canvas sierkussens kunnen we je ook helpen de gewenste meubels van pallethout te realiseren. Pallet hout kost slechts 1,35 euro per meter en een goede vak timmerman die met pallets werkt kan in 4 uur maken waar jezelf enkele dagen
mee moet stoeien ! ...Alles op maat, geen wonden op je handen, geen beschadigde auto, geen troep in de tuin en de kussens zijn op maat gemaakt, precies zoals je wil !
Voor een paar tientjes extra wordt alles bij je thuis bezorgd. Heb je al een idee in je hoofd, maak gerust contact om de mogelijkheden te bespreken.