Mercedes 508d camper - matraskussens

camper-kussens-op-maat

De Mercedes 508 van de Amersfoortse Mark van Marel heeft prachtige matraskussens gekregen !
Eindelijk zover... De oude Duitse Rode Kruis bus is helemaal opgebouwd tot camper en staat klaar voor verhuur. Mark wilde er niet zomaar camperkussens in, maar wel in stijl van de bus.
De aandacht ging niet alleen naar de vormgeving van de kussens van deze markante camper. De comfort van de matrassen was evenzo belangrijk, want Mark wilde dat de huurders van de bus na een hele dag wandelen of fietsen s'avonds ook lekker kunnen slapen. Daarvoor hebben we goede en veerkrachtig koudschuim gekozen.
Voor de comfortabele koudschuim matrassen hebben we afneembare losse matraskussen hoezen gemaakt. De vintage canvas afneembare hoezen hebben we afgewerkt met industrieel chroomleer. De matraskussen hebben aan de zijkanten handvaten. De handvaten zijn speciaal gemaakt zodat je de kussens ook makkelijk lekker buiten kan leggen ! Wat een belevenis is het z'on  grote, oude Mercedes bus te rijden ! Een citytrip naar Berlijn, Praag, Antwerpen of whereever staat hoog op de agenda. Je bent overal thuis...

Mercedes-508-camper-matraskussensJe kunt de stijlvolle Mercedes 508 camper huren ! Even bellen naar Mark, 033-4722554.