Patchwork design kussens

patchworkdesign kussens van legertentdoek

Patchworkdesign kussens van gerecycled legertentdoeken zijn bij Livd verkrijgbaar op bestelling. De kussens kunnen we maken in alle maten met diverse vullingen en verschillende afwerkingen.


 
steigermeubel kussens
 
 
 
Net als de patchwork plaids en de gestoffeerde meubels zijn de kussens kwalitatief gemaakt en gestikt met originele industrie garens die speciaal zijn ontwikkeld voor canvas stoffen. De aandacht gaat niet alleen uit naar de vormgeving van de buitenkant maar ook naar de binnenafwerking. Dit is voornamelijk belangrijk bij een afneembare hoes.
  
naden afwerking locken

 
Wij maken kussens met vaste hoezen of afneembare hoezen. Een op maat gemaakte afneembare hoes is ideaal om uw kussens een nieuw leven in te blazen. De binnennaden worden afgewerkt met een locksteek. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de sluiting, zoals leren of houten knopen, ritssluiting enz. Ook een voordeel is dat de afneembare hoes gewassen kan worden. Maak uw wensen kenbaar door een mail te sturen naar info@livd.nl, wij staan voor u klaar om advies te geven en vragen te beantwoorden. Bij grotere afname hebben we uiteraard speciale prijzen.